Avantum Brands SL importerar Old Man Mountain pakethållare till EU sedan 2005. Vi skickar över hela Europa.
Avantum Brands SL

Old Man Mountain Bicycle Touring Racks

Fahrradgepäckträger Old Man Mountain

VI PRESENTERAR OLD MAN MOUNTAIN. FÖRMODLIGEN DET BÄSTA ALTERNATIVET PÅ PLANETEN FÖR DIN CYKEL OM DU VILL BÄRA LAST PÅ DINA CYKELTURER.

DIVIDE OCH DIVIDE FAT:

Old Man Mountain Divide pakethållare för cykelväskor

Divide

Vår dropout-design är extremt mångsidig, vilket gör Divide redo att monteras både bak och fram på din cykels öljetter. Valfria Fit Kits tar bort vikten från din ram och flytta den till axeln, den del av din cykel som är designad för att vara superstyv och kunna bära massor av vikt.

Old Man Mountain Divide Fat pakethållare för cykelväskor på din Fat bike

Divide Fat

Divide Fat passar däck upp till 26 x 5 "eller 27,5 x 4,6" och den kan monteras fram eller bak på öljetterna. Valfria Fit Kits tar bort vikten från din ram och flytta den till axeln, den del av din cykel som är designad för att vara superstyv och kunna bära massor av vikt.Säg hej till Elkhorn!

Elkhorn är ett slimmat multiverktyg till pakethållare.

Hur ser den nya Elkhorn ut?

Old Man Mountain Elkhorn
Old Man Mountain Elkhorn
Old Man Mountain Elkhorn

Old Man Mountain sedan 1996

Vi har handtillverkat Old Man Mountain Racks i USA sedan 1996. Ständigt förnyat med det enda syftet att montera våra pakethållare på alla cyklar så att du kan bära väskor på dina cykelturer. Även på en Fat Bike. Våra pakethållare är kompatibla med de flesta MTB-, touring-, gravel- och landsvägscyklar på marknaden. Pakethållaren och monteringssatserna är alltid kompletta, så att du har allt du behöver för att montera på din cykel. Med vår Divide, den robustaste av pakethållare, kan du bära 32 kg baktill.

Extremt mångsidig

MTB-cyklar, touringcyklar, landsvägscyklar, hardtails, heldämpad, med QR-snabblås, med 12x142 genomgående axel, boost 12x148, ram med öljetter, ram utan öljetter, 26", 700, 27,5" eller en 29r, ebikes , QR15 framgafflar från Fox eller Rockshox. Idag kan cyklar ha många, många konfigurationer. Men vi har täckt allt eftersom vi kan montera en av våra pakethållare på nästan vilken cykel som helst (OK, det finns några cyklar där vi inte kan montera en OMM). Åh, och låt oss inte glömma att det också finns versioner för Fat Bikes.

Old Man Mountain

Montering


Allt inkluderat

Divide levereras redo att monteras på ramar med öljetter och med ett valfritt Fit Kit om din cykel inte har hål i ramen.

Köp nu


Beställ våra pakethållare

Vi levererar till de flesta EU-länderna direkt från Madrid (Spanien). Beroende på destinationsland får du din beställning inom 3-9 dagar.

Byten & Returer


Byt om du skulle behöva

Passade inte på din cykel? Du har 30 dagar på dig att byta ut din pakethållare mot en annan för att lösa problemet. Fraktkostnad betalas av kunden.

ÄR MIN CYKEL KOMPATIBEL?

 

 

Old Man Mountain Bicycle Racks

Divide | Divide Fat | Elkhorn | Pizza Rack |  Beställ Old Man Mountain

Old Man Mountain España Old Man Mountain Deutschland Old Man Mountain Italia Old Man Mountain France Old Man Mountain Portugal Old Man Mountain Sverige Old Man Mountain EU Old Man Mountain

Heldämpad cykel

Våra pakethållare är kompatibla med heldämpade cyklar med 26 "700 27,5 och 29" hjul. Det bästa alternativet om du vill bära cykelväskor på din cykel.

Skivbromsar

OMM pakethållare är kompatibla med skivbromsar och 29" hjul. Vi löser ditt problem med att bära en last på din mountainbike. Det bästa valet för din cykel.

12" Genomgående axlar

Vi erbjuder en lösning för alla cyklar med 12" genomgående axlar från de flesta kända märkena. Till exempel Specialized, Cannondale, Trek, Canyon, Cube, Radon, Scott, Giant och Ghost.

Bikepacking

Nya Elkhorn är perfekt för Bikepacking. Klar för montering fram eller bak, och med våra Fit -kit monteras Elkhorn enkelt på alla cyklar eller gafflar.

Fat Bikes

Pakethållaren är bredare och anpassar sig perfekt till Fat Bikes från Pugsley, Moonlander, Specialized Fatboy, Mondraker Panzer, Trek Farley och många andra modeller ... både fram och bak.

QR 15

Främre QR15 är frampakethållaren du behöver om du har en QR15 -framgaffel från Fox eller Rockshox. Som du kan se kan du också bära last framåt.